2023-12-22 221 浏览
好嘢!今天叹咗Toast Box嘅早餐,早上一杯正宗南洋咖啡🍮真系醒神,甜香而且好入味。试咗「B2 餐肉蛋土司套餐」,食到个蛋香口又滑嘅感觉,配埋通心粉就算份量唔算多,味道都算足够,有种家庭早餐嘅贴心。土司新鲜出炉,热辣辣嘅脆感加埋肉馅,真系正!新加坡风味鲜虾配面条,汤底有股细微嘅黑胡椒辣味,饮落有点刺激,但又唔会过火。黄面Q弹,配埋新鲜爽口嘅鱼片同爽脆嘅虾,加几滴黑豆酱,味道就更加丰富。柠檬水可惜唔够蜜味,但都算清新提神。店员服务态度仲算好,环境舒服,吸引我不时黎朝早享受一番。至于咖央吐司,𠮶份甜蜜嘅椰酱香味同咸香嘅牛油,真系又夹又正。孖蛋湿湿哋,滑过奶油,一流!热奶茶浓郁香滑,一啖暖笠笠,心情都好咗。喺呢度,随便点都有份温暖嘅早晨。几舒心嘅一餐!🍜🍞