近日转凉,即刻又想打边炉或者食羊腩煲,原本系旺角揾紧食边间,行过路口见到满街花牌,有间哪口记既新开张,见到个咩字应该系食羊,所以就走左试去睇下一入门口就见到好靓既装修,有别诉一般火锅店果啲卡位,工业风加好多香港特色,全部都播紧耳熟能详既广东歌坐低左经理就过黎招呼,又推荐我地食咩部位最好,最后就信佢先点左个鸡汤$38(未见过咁平),再点左个羊肉拼盘,个拼盘一上场全部人都即刻狂影相,出晒烟好靓拼盘入面有羊上脑,高钙肉,后腿肉,羊尾巴,百日羔羊,最好食系羊上脑,真系入口唔臊仲有淡淡奶香味!而羊尾巴都好特别,全白色既油脂,唔会有油既感觉,又爽爽口口咁超好味最后唔够食,再单点多一轮羊上脑同埋高钙肉!4个人埋单$1200左右,食到又暖又饱落楼,服务都唔错,经理时不时会招呼一齐饮两啖吹水问意见如果钟意食羊既人,我相信试一次之后一定会回头!

,唔会有油既感觉,又爽爽口口咁超好味

最后唔够食,再单点多一轮羊上脑同埋高钙肉!

如果钟意食羊既人,我相信试一次之后一定会回头!
至尊羊肉拼盘
羊肉拼盘