2024-01-29 481 浏览
跟手兄弟妹仔啦,唔使揾啦!今次我碌到一间有口有面嘅店,真系食到无声。呢度个十只鸡翼食到飞起,摆喺面前,色香味俱全,其中波波糖-{钝}个样嚟,就喺泰式甜酸口味做得好「洗脚」😋 酸酸甜甜,酱汁挂满咗搅咁嘅鸡翼,食落淋到𠮶啲蒜蓉碎,「青春得意」!跟住,细味个咖啡香鸡翼,𠮶阵瞓觉味道,真系得嚟又唔踩煞,咖啡嘅苦同甜哋哋嘅滋味,哥哥,确实系标新立异!而家讲吓个个人最食得嘅黑芝麻海鲜蜂蜜味,呢款实在太正!甜得黎又唔会腻口,食一只又一只,停唔到口。撇开死神酱唔讲,其他味道都真系好岩食,不过唔试下死神系有啲遗憾,下次我一定要挑战!最后,只只鸡翼质感都好好,唔肥腻,几易食。店员态度又好,仲提供手套同湿纸巾,真系讲究得嚟贴心。啊啲大快朵颐嘅乐趣,呢度真系有得销魂,一试鸡翼新滋味,下次还会再嚟添!😉🍗🌟