招聘中
$70-$90
时薪 (面议)
$18,000-$19,000
月薪 (面议)
更多好工 (7)
2016-01-16 340 浏览
其实之前一路经过荃湾,都好想试下d甜品,但次次都食到饱最后无去。点知讲下讲下,讲到原来已经开埋分店,仲要系我地区将军澳,所以真系想做就去做,想爱就去爱,苏州过后真系无艇搭架啦。呢间店新开,所以装修都好干净简洁企理,都系主要用黑色同木既装饰,再放d植物咁,唔会花巧,正如其名啦"THE BACKYARD"后花园,一个轻松舒服既地方。开头谂住只得甜品,点知不来都好多咸点选择,所以都一次过试埋。食完先感觉到咸甜皆宜,真心值得推介。忌廉蟹肉蟹棒蟹子大利粉个名好难但亦系吸引之处,咁多蟹既product,哈哈,最钟意creamy既sauce挂在每条意粉上,配有鲜甜既蟹棒、同鱼味重d既蟹肉,再加埋粒粒蟹子于口腔内爆发。班尼狄蛋黑鱼子烟三文鱼好靓既一份all day breakfast。最钟意欣赏cut开既鸡蛋,睇住蛋黄流出,再用番个包点番食,好好味,而且烟三文鱼都好香,最怕有d铺头用好差好腥质素个d。孜然单骨鸡翼单骨鸡翼都食过,孜然鸡翼都食过,但在西式地方食单骨既孜然鸡翼又第一次。我个人觉得有d咸,不过d孜然味好香,有上瘾感觉,而且鸡保持有汁,赞!蜜糖玫瑰花瓣型窝夫期间限定,所以点都要试一试呢!WAF

忌廉蟹肉蟹棒蟹子大利粉
忌廉蟹肉蟹棒蟹子大利粉
孜然单骨鸡翼
孜然单骨鸡翼
蜜糖玫瑰花瓣型窝夫
蜜糖玫瑰花瓣型窝夫
期间限定,所以点都要试一试呢!WAFFLE好香软,外边小小脆,我觉得足够,因为配埋honey同ice-cream其实已经简单得黎好味,一啖有晒所带原素先岩呀

叫main有送餐饮,冻热皆可,唔错呢!!
黑糖姜母茶
黑糖姜母茶