2007-07-19
门面装潢得不错,吸引左我入去试试!入到去发现窗口位可以望到海景tim,好好view㖞!个日我拎住两大袋野,两个人去食lunch,唔算多人,三份一台无人坐,安排我地坐在窗口位的四人台位置,不过都未order就要求我地坐埋一边,俾令外两位客人坐,仲话帮我将两袋野放在餐厅门口位置,唔见左点算,真奇怪!四围都有台,都安排顾客搭台,张张四人台都只得两人坐,偏叫我让位,感觉极极极差!而且这两位客人亦不愿搭台,且立即离开,我们亦不满有此安排,原本也决定走人!起身之际,服务员承诺唔会再叫人搭台,我们才勉强再坐下来,当日有成两大袋野,唔通叫我揹住黎食咩,放在门口唔见左赔唔赔先!食物方面:【天妇罗乌冬都Ok架,咖哩猪扒定食太少汁味道普通啦!不过三文鱼寿司似超级市场出品,饺子干左D,面豉汤略咸,蒸蛋无料之余D蛋仲老到死都颇难食!】门面装潢、食物的卖相,还有无敌海景,真系帮佢地揾左唔少生意,真系要鸣谢班Designer呀!不过食物质数只属一般& 服务就真系好差啰!
入到去发现窗口位可以望到海景tim,好好view㖞!
不过食物质数只属一般& 服务就真系好差啰!