2021-05-29 356 浏览
之前食过上环分店既下午茶同午餐都觉得唔错,而且啲员工有礼貌,所以对呢间餐厅既感觉都唔错。今日系附近做野,见到咪入黎试吓呢间分店既水准。首先入到去,可能啲员工太忙啦,我挥左几次手先有人理我,都唔紧要,lunch time 明既。我见到枱上面佢餐牌系冇包括午餐,咁咪问对员工有冇午餐餐牌,点知佢一句挞埋黎:自己睇电视啦电视都有牌,而我坐系餐厅最后个排,我一定睇到系餐厅最头个部电视啦,呢个设计好有问题。当啲客个个对眼都冇近视或远视?埋单既时候,拎张单去收银台,咁收银姐姐正常都会讲几钱,虽然张单有写,佢入完个银码 野都唔讲句 咁我咪望下系几钱啰,个餐$50,俾$60佢,佢找$10俾我 又野都唔讲句,咁样做收银真系第一次见。
今日系附近做野,见到咪入黎试吓呢间分店既水准。

菜餐