餐厅: 牛奶冰室 (逸東商場)
资讯:

2023-04-27 456 浏览
朝早 系度食早餐 系受气 要杯水 短头发女人话转头好多野做紧 到食完杯水都未有 。带眼镜扎头发个女人 态度好有问题 好似公司冇粮出咁 个个员工都黑口黑面 冇人带位 咪周围坐 坐完 又话唔坐得又要转 「呢度四位坐架 你两位只可以坐果啲」 但果阵7:40 冇人等位 又唔多人 举手问野 啲员工好大反应架 一句就话 「有QR 落单架依度」 哗 问句野都唔得 最重要我系想问 边到可以禁到个餐姐 唔系叫你落单啰 啲老人家唔识用电话落单 就叫人落单 啲员工系唔会理架 只识叫啲老人家 「有QR落单」 想系依度食野都难 好心改善下啦啲员工 黑衫个两位又系冇态度可言 粗声粗气 又唔系忙 净系识讲 「转头先 等下先 忙紧 」
2023-04-27
$50 (早餐)