2024-07-05 99 浏览
呢间睇落好难揾,但其实又好易揾,地方宽敞,呢度特别之处系佢可以一边烧烤同一边打边炉;我地两个人,就好难食到咁多野;老公钟意食牛杂,我钟意食鸡煲,所以就试一试佢既牛杂鸡煲啦。一座低,店员都会放低小食,青藤椒凉拌花胶,以及两碟小食,分别系莲藕同花生。同埋佢另外会提供九宫格酱料,可以自行调配~个鸡煲都几入味,我地叫左半只鸡,份量黎讲都可以接受,唔会话好少,食晒都饱左一半。牛杂好淋,唔怕好难咬开;不过老公就觉得可以再多少少牛杂就好D 啰。鸡煲酱汁浓郁,鸡件新鲜嫩滑,真系好好食,调味好惹味但又唔会太咸。有大量洋葱及彩椒吸收晒酱料及鸡汁,系鸡锅既精华。食完个鸡煲,我地仲叫左少少野食,一个牛颈脊,一个双并虾滑,同埋一个冰菜挂架安格斯牛颈脊,摆盘好吸引,牛颈脊肥瘦适中,食落唔会靭,而且牛味浓郁。个虾滑弹性好好,不过,呢个双并要是$88, 就好似贵左D,虽然个虾滑又真系好弹牙,食得出有虾既。好钟意食冰菜爽脆既口感!!我有叫左杯柠檬青苹果汁,上枱既时候颜色好靓,饮落好fresh,打住边炉饮呢杯啱晒;柠檬青苹果好有苹果味,带微微酸味。可以解热!!整体味道指数:😋😋😋/5性价比:💰💰💰/5环境:❤️❤️❤️❤️/5服

好钟意食冰菜爽脆既口感!!

整体味道指数:😋😋😋/5
性价比:💰💰💰/5