2019-11-12 1137 浏览
西环friend介绍,话呢间系文青至爱。作为一个过期过期过期过期过期掹车边文青,行过路过就入去试下。第一眼,环境系唔错,有啲小清新感觉。西环friend话一定要试个招牌西瓜蛋糕,好,就试下,加多杯冻latte。件西瓜蛋糕卖相固然靓(虽然我都同时觉得几十蚊一件非酒店饼房蛋糕真系好贵),最面层士多啤梨啫喱铺住玫瑰花瓣,少女见到当然会尖叫兼相机食先。其中一层系大大块西瓜肉,又真系冇欺场㖞。但最欣赏系中间的玫瑰忌廉同个饼底,大家如果食呢款蛋糕要留意下。杯latte,卖相唔系特别靓,但啡味好够浓,唔系一杯有咖啡味的奶,我觉得好足料啰,收货(但again我又系觉得好贵,虽然算大杯)。服务呢,唔系特别殷勤,仲有少少cool,不过而家后生仔女系咁架啦,都总算有礼貌。西环friend话做左会员,因为啲熟食好好味,我都想试下,不过我仲未收到张会员咭or入会email,电话都冇个,睇黎要追一追,after sales呢环真系要改善一下。

• 招牌草莓西瓜蛋糕