其实我真系好少食野嬲到要比食评。本身自己系Poke爱好者,之前都试过几间唔同嘅Poke可圈可点,毕竟口味问题,至少人地足料+价格都算合理。但系呢间野,可以算系打住黄店旗号嘅垃圾店,原因如下:下午大概4:00去到,冇客,只有一位职员,Hea Hea地咁样同我讲用手机落单,选择左自选:三文鱼+牛油果+北寄贝+蟹子+豆腐+青瓜,落完单都以为要等5-10分钟,点知唔够三分钟已经拎咗兜野出黎,已经心感不妙…拣左蛋黄芥末酱,其实就系超市都有得卖嘅邱比沙律酱,其实都几失望下。此外我以为自己额外加钱叫多两个toppings 份量应该好大啦?点知…每样野真系得少少。再者,D汁淋得唔均匀都算啦,基本上D白饭系冇任何汁+觉得Match,我就将希望寄望系我最爱嘅三文鱼+牛油果之上。只可以话没有最差只有更差,居然比个烂嘅牛油果我,咁我就即刻反应翻,个店员好寸咁黑晒脸话帮我换过,完全冇Say过Sorry:)至于三文鱼,只可以讲系普通货色,超级多筋,唔知自己食紧乜🤬最后,间铺只系收现金,店员收钱嘅时候好似我杀左佢全家咁嘅样,贴钱买难受,今次真系好L惨。奉劝各位,真系唔好试呢间野!!!

至于三文鱼,只可以讲系普通货色,超级多筋,唔知自己食紧乜🤬