今朝早9:00见呢间餐厅无乜人,谂住好好享受个早餐啦,叫咗杯冻柠茶讲明要小甜,点知俾咗杯劲甜嘅我都算啦,我碗面都未食完,谂住食下个饱先,之后再食埋个面啦,点知佢地即刻伸只手想去收我碗面,俾佢吓一吓成个饱跌咗,我当然嬲嬲地话我未食完㖞,个饱都跌咗无得食啦,唯有食埋碗面啦,但我一食完放低只叉,果头又有另一个伸手收我个碗,有无急成咁呀。我见间餐厅都唔多人,有吉位,所以先入去食,谂住好好享受个早餐,如果系繁忙时间,你想快d翻台急住收碗都话吖。红X都无佢咁赶,至少佢地见我饮完杯野先会问我食完未,收唔收得,唔系一野伸手埋去收你个碗。同佢门口职员投诉,重黑面问我边张台呀,咁做生意,以后都唔会再帮衬呢间茶餐厅
,咁做生意,以后都唔会再帮衬呢间茶餐厅