2023-05-01 131 浏览
拥有三间分店嘅Orange Elephant,今晚拣选咗座落喺利奥坊呢间黎试👫🏻嘢食总括黎讲系唔错,但我果晚坐个位冷气实在系太大,导致嘢食好快冻哂同埋冻到无咩心机食,好似食神话斋咁想d客快d食完快d走🥲🦖炭烧猪颈肉 - 够JUICY厚肉而且好大份,点埋个泰式酸辣汁解漏,可以无限吞食🦖泰式炸虾饼 - 去完泰国返黎之后就好挂住港式炸虾饼,唔知点解泰国嘅虾饼d肉唔系实,试过几间都好淋,我都系钟意呢种港版炸虾饼嘅札实❤️🦖铁板蚝仔蛋 - 我最钟意呢个菜,下面舖满我最爱嘅芽菜,上面嘅蛋真心食到蛋味,如果唔点辣酱,其实整体系较为清淡,但铁板上「ZA ZA」声热辣辣咁上台已经加哂分啦💯🦖蛋网海鲜金边粉 - 相对无咩特别,但欣赏佢海鲜有虾有鱿鱼有青口全部都大大件,而且虾系爽口弹牙嘅🦖飞天通菜 - 唔系我食过最出色嘅通菜,可能系因为佢个酱唔够浓😞🦖芒果冰特饮 - 重芒果味同够甜嘅,但真系开大冷气饮冻饮,饮到牙都震埋😒

炭烧猪颈肉
泰式炸虾饼