2019-03-10 230 浏览
这一餐...是唔好食的一餐。我同朋友都点左一个牛肉汉堡,加$25可以连汤及饮品。今晚汤饮是龙虾汤,个汤系好好饮,亦系全晚最好食的,浓浓的龙虾汤配上几旧小小的龙虾肉,弹牙有口感,令我更期待之后的汉堡。之后上的是热桃茶,茶包散及阵阵香浓桃味,几好饮。到主菜系牛堡卖相100分,但味道唔得。牛肉唔juicy,但最接受唔到系块牛劲「苏」,我同朋友都只系食左半块牛就冇再食,太「苏」,可能系我唔太识欣赏。芝士好大块,但个芝士味唔浓郁,其实我食唔到有芝士味,只系食到好滞的感觉,最juicy的系块蕃茄。另外薯条好明显唔系新鲜炸完出黎,摆左好耐先上碟,所以唔脆口,不过抵赞位系薯条都有好多。整体黎讲系失望,因为我觉得麦当当好食过佢,但价钱加埋一套餐计都要$168一位,而且亦唔好食,所以冇下次。呢间野入座计90分钟,但最后都全超过左90分钟,原因系冇咩人等位,在周末的食饭时段都不用等位,好处系可以坐耐d,唔好处系要接受这里食物质素一般,或者下次试意粉可能会好一点。
这一餐...是唔好食的一餐。

之后上的是热桃茶,茶包散及阵阵香浓桃味,几好饮。

到主菜系牛堡

2019-03-09