2024-11-15
🇭🇰 旺角 | 𝓞𝓷 𝓯𝓲𝓻𝓮🔥炭火烧鳗鱼饭₍⑅ᐢ.ˬ.ᐢ₎♡「即场炭火烧烤,大家要耐心等候喔!」前排俾朋友捉咗过嚟食鳗鱼饭,因为系即场烧烤,所以见到店家都花好多心思时间,当日都等咗30分钟!✨🤎招牌炭火蒲烧鳗鱼饭Charcoal Kabayakirice大$128即场现烤果然炭火味香浓,鳗鱼比我想像中薄身咗少少,唔算话好厚肉,但胜在烧到外皮微脆,鳗鱼汁调味方面都正宗,呢个价钱算系超抵食,但由于我食过更好食嘅鳗鱼饭,会有少少失望,我期望会更加厚身少少同脆口少少!。゚ヽ(゚´Д`)ノ゚。🤎鳗鱼拼牛舌芯饭Eel rice with beef tongue core$118我🩷牛舌芯大家都知道,呢度嘅牛舌心都合格,一边食鳗鱼饭,一边食牛舌冇咁单调!🥢炸鳗鱼骨 $28全晚认为最好食嘅小食⁉️炸到外皮超级香脆,入口脆卜卜,送酒同汽水都一流!其他串烧不过不失!🥤鳗鱼可乐 $28真系好特别啊!但饮落就系普通可乐味,加少少鳗鱼汁味,放心🩷唔会中伏,好快就饮完成支!✨位于旺角交通超方便,呢个价钱食炭烧鳗鱼饭超抵食,过吓口瘾都可以!
₍⑅ᐢ.ˬ.ᐢ₎♡
「即场炭火烧烤,大家要耐心等候喔!」
✨🤎招牌炭火蒲烧鳗鱼饭
Charcoal Kabayakirice大$128
。゚ヽ(゚´Д`)ノ゚。
🤎鳗鱼拼牛舌芯饭
🥢炸鳗鱼骨 $28