本身屋企老人家好中意呢度,每次过时过节、生日都坚持一定要搭车过黎,但过左今晚真系以后都唔会再黎🙅‍♀️-事缘屋企人一开始就问定会唔会糖水,后来待应姐姐+经理confirm会有。过程中不时会有人过嚟问我地有无,但就一直无人有任何行动,等左20分钟都无,后面就有一车车糖水送去唔同地方。-去到埋单,问埋个红衫姨姨,佢就开始支吾以对 -👩🏻:无晒啦(但后面仲系咁派紧俾啲糖水)👱🏻‍♀️:但经理应承咗有,依家又无?后面𠮶枱又有?👩🏻:人地系老板黎所以有啊👱🏻‍♀️:(黑人问号)其实你哋应承咗又冇咁好令人失望㖞👩🏻:(无回应直接走左)-最得意系当佢一路同你解释:隔离系老细+我哋已经冇晒糖水啦,但𠮶20分钟入面,就一车车咁送去其他枱,多谢晒😂 呢个画面真系好肉酸,其实可以真诚啲,直接讲:我地已经拣晒要送比咩客,就系你地无。冇期待咁咪失望啰🙃-一年嚟几次,今次之后真系要转场,永不录用🙅‍♀️-(不过公道少少咁讲,煮嘢食嘅师傅系OK,部份姐姐其实都好,只系呢个画面太深刻,如果你唔想俾人破坏你既好心情,就真系谂清谂楚先🙃)

去到埋单,问埋个红衫姨姨,佢就开始支吾以对 -

👩🏻:无晒啦(但后面仲系咁派紧俾啲糖水
👱🏻‍♀️:但经理应承咗有,依家又无?后面𠮶枱又有?
👩🏻:人地系老板黎所以有啊
👱🏻‍♀️:(黑人问号)其实你哋应承咗又冇咁好令人失望㖞
👩🏻:(无回应直接走左)

一年嚟几次,今次之后真系要转场,永不录用🙅‍♀️
2023-05-14
用餐时段