2021-04-16
见到好多好评,但系亲身体验并非理想tea time 嚟到,一入餐厅,得2个侍应,但系全场应该有超过20张台。企咗系门口差唔多2分钟,个侍应行过望一望我,但系完全冇理过我嘅存在,之后先施施然行过嚟问我几位...我同佢讲话2位,想要张大啲嘅台,因为想用电脑做嘢要啲空间,佢有咁多张吉台唔俾,系要俾张最细嘅我😒 之后我再重复一次我想要张大少少嘅台用电脑,佢先至俾另外一张我。落order叫咗差唔多5分钟先有人理我,order嘅时候讲明想上咗咸点先,甜品同饮品后上,佢食物都未到转头就攞杯野饮嚟😑😑。食物质素亦唔见得好好:叫咗一个散叫辣肉肠薄饼,同埋一个下午茶餐(French crepe + coffee)辣肉肠薄饼名副其实”薄“过张纸... 系literally同下面张垫底纸一样薄 🤦🏻♀️,个薄饼嚟到已经唔系热(顺带一提,间餐厅冷气劲大,尤其埋边sofa位), 食落冇咩料,辣肉肠($1嘅size)数埋6块都唔知有冇,薄饼大概5-6”,盛惠$158,都几略水... 间连锁薄饼帽都好食过佢啦French crepe (tea set with regular coffee)卖相唔差,但系🤮。Crep
总结:食物麻麻,服务亦麻麻
食物:2/5
服务: 2/5