餐厅: 茶木‧台式休閒餐廳 (iSQUARE國際廣場)
资讯:

今日去开呢头做嘢,所以就去咗iSquare食,谂住入边咁多餐厅,应该OK。12点半放饭时间,间间餐厅都要等位。茶木最早有位,所以就食呢一间。过多10分钟,出面已经排晒队。😳价钱唔系平,但系身为港女最爱嘅餐厅🤔我谂质素应该唔差。但可惜今次非常失望😔。佢嘅lunch set有小食前菜、主菜(鸡/鸭/猪/牛配面或饭)、 再加一杯饮品。我叫左个鸡饭。🙈鸡肉好老又唔滑👎🏼,个酱汁麻麻的一堆葱油做味😓。至于个卤肉饭就一般啦。但个餐咁贵,仲有+1,唔会expect系呢一个质素😣。黎到台式餐厅,点会唔饮珍珠奶茶!😤但佢lunch set包个杯野饮⋯系冇嘅。🙈想饮就要加钱,所以我叫咗个仙草奶茶。味到好似无牌子可以自己冲嘅台式奶茶🙈。另外加咗$18要一个开心果蛋糕。个蛋糕几好味嘅系饼底唔够冻姐👌🏻。所以整体来讲,嘢食食得落口嘅不过真系唔值咁贵同埋唔知点解咁多人会食🙈。