2023-06-25
本身想去ikea 食个快饭,点知超多人,见呢间野无人排,系旺角食过唔差就入左食。先讲食物,卖相唔系差,但食落系唔鲜,虾同海胆都有少少苦味但最大令我唔会再去嘅原因系职员嘅态度一入去,2个阿伯,同1个婶婶,开头我以为3个都系哑嘅,行入去,我地话两个人,1个阿伯就手指指示意我地坐入去,我地谂住嗌野食,叫左佢5分钟,明明见到听到我地叫佢,佢都唔理,再过5分钟先拎张qr code唻咁我叫左2个丼饭,心血来潮睇返单,见到无啦啦多左个唔系我嗌嘅,我就叫佢check返,佢就「唉」咁一声,当下已经想爆粗小佢,算,我惊佢系食饭到加料到上菜,个婶婶走埋唻收走啲面豉汤碗,好似发脾气咁呯令彭𨅬咁收走,但我未饮野哂个汤架㖞食完出去比钱,另1个阿伯带住口罩咁咦咦哦哦唔知讲咩,我朋友就问「咩话」,佢就晦晦气气拧哂头咁好大声讲「比咩呀?」,大佬,你细细声讲野比自己听,鬼听到呀?总结,呢间分店无人食系有原因
先讲食物,卖相唔系差,但食落系唔鲜,虾同海胆都有少少苦味
但最大令我唔会再去嘅原因系职员嘅态度
总结,呢间分店无人食系有原因