2024-01-03
唔好意思,我有几个字要讲嘅!喺Tonys Hell嘅体验真系可以用"掂晒"嚟形容!首先,红菜头苹果汤嘅颜色同滋味都好出色,得个味道微微甜,又有红菜头嘅深厚后味,苹果边阵清新感真系好清怡!🍎而啲地狱鸡翼真系辣到飞起!但系厉害嘅系,辣度强劲之余,都可以食出鸡翼本身嘅鲜味!我啲朋友最后都抢埋啲骨头来嗌劲!主菜嘅冬阴功墨鱼汁意粉,唔止香口,更加系又得意又好食!个墨鱼汁令到啲面条顺滑得滞,啲冬阴功香味倍升,简直系perfect match!最后我哋当然唔少得呢度嘅招牌猪手,佢个南瓜汁真系玩到猪手都上咗个新层次,咬落去肉质弹牙,皮酥脆得黎唔会太油,真系一绝!呢度啲食物都食到见真章,而且员工都好贴心,预咗个生日惊喜,真系太正了!下次再嚟一定要试吓佢哋嘅牛扒,今次嚟晒都冇得食好遗憾㗎~总之,食得开心,心情都好,掂晒!👍🎉😋