最近同妈咪去铜锣湾行街,顺便试吓呢间喺铜锣湾嘅熊本烧肉放题。我哋拣咗Set B 极上澳洲和牛烧肉火锅放题,性价比劲高呀!🥳 用平板电脑落单好方便快捷,食物送餐速度都好快,服务效率唔错👍。澳洲和牛选择好多,肉质普遍都好嫩滑,入口即溶🤤,尤其系封门柳,牛味劲浓郁,好回味!牛筋条腌得啱啱好,入味又唔韧👏。我哋仲叫咗个日本和牛拼盘,三筋肉最好食,入口即溶,油花分布好均匀😋!连比较少见嘅和尚头都好好食,脂肪少,口感幼细柔软,但赤身味又几浓,睇得出餐厅喺选料方面几用心👍。Set B 升级嘅「极尚 JMBO 海鲜烧系列」真系好正!🤩 啲蛏子劲大只又鲜甜饱满,扇贝多汁鲜美,鲍鱼爽口弹牙,虎虾嫩滑弹牙,生蚝巨大鲜美,皇帝蟹脚鲜甜多膏,份量十足!海鲜好新鲜,质素都好高,钟意食海鲜嘅朋友一定会好满足😋!火锅方面,我哋拣咗「极邪恶博多牛肠锅」同「人气柚子鸡汤底」。「极邪恶博多牛肠锅」个名真系无讲错,牛肠劲多,汤底浓郁香醇,好惹味😈!「人气柚子鸡汤底」就清爽开胃,有淡淡嘅柚子味,啱晒中和返烧肉嘅油腻感,渌吓生菜都几好食🥬!总括嚟讲,熊本烧肉放题性价比劲高,肉同海鲜质素都好高,选择多样化,服务效率高,环境舒服💯。
总括嚟讲,熊本烧肉放题性价比劲高,肉同海鲜质素都好高,选择多样化,服务效率高,环境舒服💯。无论系澳洲和牛定日本和牛,都满足到唔同客嘅需要,加埋咁多款火锅汤底,成个用餐体验非常丰富!好推介俾钟意食烧肉放题嘅朋友!🥳
2024-09-26
用餐优惠