观塘区食饭越来越贵, 但其实行远少少去MEGA BOX入面都有好多餐厅选择, 今次来到呢间餐厅觉得好啱小朋友去之外, 食物仲好抵添, 龙虾包单点$48就食到, 就算点成个龙虾意粉套餐都系$98, 好抵呢!! 餐厅以动漫卡通为主题, 墙上全部都系大大只卡通图案, 非常可爱. 餐厅自己点餐自己拎既形式, DINNER SET全部几十蚊有主菜、餐汤及饮品, 我地点左CARBONARA, 上面有只温泉蛋, 捞埋意粉一齐食, 蛋香满满, 忌廉汁好CREAMY, 味道唔会太咸好啱小朋友食。 主角龙虾意粉来啦~ 半只芝士焗龙虾配意粉, 一上枱己经好香芝士味, 同埋份量一D都唔少, 龙虾原来己经拆肉再配埋洋葱及其他配料一齐焗, 食落口有多重口感。 讲明亲子餐厅小朋友HIGH CHAIR及餐具小不少。哈~小朋友见一样爱一样, 见到龙虾意粉后己经将忌廉意粉放埋一边了, 我个人觉得意粉熟左少少, 但如果比小朋友食煮淋少少又好正确呢^^ 餐厅最大卖点系有小朋友玩乐区, 呢个骑马区小周董玩得不知几开心. 另外仲有好多游戏比小朋友玩餐饱 (需自费再买游戏咭) 唔够喉仲有好多玩具精品什至TEE都可以买回家 (爸爸们

另外仲有好多游戏比小朋友玩餐饱 (需自费再买游戏咭)

唔够喉仲有好多玩具精品什至TEE都可以买回家 (爸爸们表示好想买个超人回家~哈), 总括餐厅以一个亲民既价钱, 有龙虾食又有小朋友玩乐地方, 都好值得推介呢。