2025-02-07 0 浏览
碗面里面嘅𩠌全部都系唔热,个萝卜唔热。秘制鱿鱼嘅味道亦都唔够。猪软骨旧骨系硬嘅。然后朋友+8蚊嗌咗冻柚子蜜 系暖的。秘制辣椒酱可能个人口味,但系唔系特别香亦都唔够辣。最后亦有同侍应反映话啲𩠌唔热,佢嘅回覆系而家已经9点11分 我哋正常应该收舖。听完都真系呆咗😂其实如果你觉得我哋阻你收舖你大可以唔接我哋生意,因为真系唔知道你收几点。如果你就嚟收舖,其实我哋入座前你可以话我哋知,又或者直头同我哋讲其实过咗last order唔做生意。而唔系同我讲呢个系你啲嘢食唔热嘅理由,但系阻住你收舖都同你讲句对唔住啦🙂‍↔️反映你知秘制辣酱唔够辣,而且有苦涩味,你同我讲叫我下次试吓你枱面其他辣椒油。。。其实都唔会有下次了🙂

其实都唔会有下次了🙂
三𩠌车仔面