要表扬一下男朋友先喔🙆‍♀️ 佢知我中意虾汤 就特围揾间有虾汤底既面馆带我去食☺️好啦 抵锡喔💋💋面馆系大围 系新开几个月咋😯不过都几多人黎食 晏少少已经要等下位😯我地叫左个凉拌手工豆腐 面我地就倾左好耐🙉🙉🙉 因为我觉得个海龙皇汤$128唔系好抵食🙉🤔 到最后听左男朋友讲要海龙皇汤之后又要倾要黑口黑面定好头好尾好好d🙉😂 所以拣左劲耐🙈🙈 个凉拌手工豆腐其实都系冷豆腐配d麻辣酱🤔不过就d豆腐滑d 但豆香味唔够喔海龙皇海就虾头味超重 但唔系我好中意既虾膏味🙈 𩠌就有两粒带子同🦐 带子都几滑唔un 不过🦐就唔弹牙 可能因为煮得太耐啦😪😪男朋友最后听左我讲要左黑口黑面🙈好彩佢无食到黑口黑面🙈🙉因为佢话普通d 汤底无咩味道 好头好尾好似好食d😂😂😂 但真心个墨鱼滑系好食既😛扁阳春面好食过阳春面(海龙皇系配阳春面架)同埋系男朋友重口味啰💁我觉得黑口黑面几好食喔🤗 不过下次就唔会再特登入大围食啦😬
手工豆腐

海龙皇面