2016-10-26 1473 浏览
🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭呢间开左我谂半年到既热狗店,次次经过谂住试佢个炸子鸡翼都无得卖,然后见到个新假期报导佢个热狗之后就特登去试下。咁一定要试佢个口水鸡热狗啦!果然好好食!🐣因为我本身就唔系好食辣,但口水鸡本身又好野味,见到咁既配搭咁紧系要食啦!口水鸡有小小小小辣,真系我都食到既辣就唔系辣,但个麻劲真系好过瘾,但又唔会抢左个热狗既金身!鸡都算滑,冰鲜系咁上下,无咩雪味都算系咁。加上有小小花生碎就香口啲啦,但上面既海苔粉就完全食唔出个味。个包包烘下都松软既,但可以多啲啲牛油味。条肠就放过佢啦,食完个鸡都唔记得左个条肠啦,只系有印象食过,会饱啲啰。但整体黎讲系值得一试!😉👍🏿另外仲有个班尼迪蛋蛋热狗🍳,我建议下次可以先食民个再食口水鸡,因为我食完口水鸡,呢个个味已经唔系好出,但系唔可以话唔好食,较为普通小小,无口水鸡咁值得食。两个热狗都系$48,咁紧系口水鸡抵食啦!现在只要食过$30,就送一罐汽水!话说个老板好nice,不停同我地倾计,倾倾下倾到佢自己话就黎唔做啦,因为铺租太贵,做埋都系多过出去帮人打工小小。谂住就黎唔做。记得上次我食到人地执苙间野(Fat Angelo) 系我两
🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭
咁一定要试佢个口水鸡热狗啦!果然好好食!🐣
话说个老板好nice,不停同我地倾计,倾倾下倾到佢自己话就黎唔做啦,因为铺租太贵,做埋都系多过出去帮人打工小小。谂住就黎唔做。记得上次我食到人地执苙间野(Fat Angelo) 系我两年前既生日,食完既第二既,就见新闻话全线执哂😂。希望老板可以坚持落去做啦,等多啲人可以食到!另外佢既口水鸡可以配荞麦面食,比较健康啲😉
口水鸡热狗
2016-10-26