餐厅: 小林札幌拉麵
资讯:

2020-10-09 70 浏览
🇭🇰小林札幌拉面·之前见到有朋友食呢间好似好吸引咁 就黎左呢度试 佢D二人餐其实好抵食 $258有2个拉面加3个小食🤩但系奈何我地真系食唔晒咁多野 所以我地最后都系散叫左🤣🤣·招牌牛油拉面 $98 (配小食&饮品$130)佢只碗真系超级巨型 不过其实佢入面都系正常份量 所以如果大家大食既话 其实绝对可以试下个2人餐😈佢个汤好够热 我自己几中意 面条既话佢系偏有咬口既 而且个面本身麦味几重🍜而且佢入面配料好多 尤其系个海带超好食 佢个叉烧都做得好唔错 系真系半肥瘦 而且煮得好够淋🤤🤤不过佢个牛油我就唔系好食得出😂·日式叉烧角丼$40因为佢个拉面无我地想像中咁大个 所以我地就嗌埋呢个试下 佢个叉烧角都好好味 虽然佢系细细粒咁 但系完全唔会好干 超有诚意 而且佢仲有少少汁比你捞饭 呢个都几有惊喜😌😌·自家制饺子$40自家制串烧鸡翼$45串烧鸡软骨$45·佢个饺子超级饱满 系真系大大粒 而且超级juicy 相当唔错 不过我地有2只饺子煎到有少少𢙐左 所以无咁正🤭🤣之后佢个鸡翼都好好味 又系超大只 而且好juicy 不过我自己觉得佢盐落得有D重手左 所以咸左少少🤔个鸡软骨都唔错既 唔会话烧到缩晒
🇭🇰小林札幌拉面
招牌牛油拉面 $98 (配小食&饮品$130)
招牌牛油拉面

日式叉烧角丼$40
自家制饺子$40
自家制串烧鸡翼$45
串烧鸡软骨$45
自家制串烧鸡翼

佢个饺子超级饱满 系真系大大粒 而且超级juicy 相当唔错 不过我地有2只饺子煎到有少少𢙐左 所以无咁正🤭🤣之后佢个鸡翼都好好味 又系超大只 而且好juicy 不过我自己觉得佢盐落得有D重手左 所以咸左少少🤔个鸡软骨都唔错既 唔会话烧到缩晒水 口感唔错😎
#rbyeat
#rby日本菜