2014-06-15 1673 浏览
今日特登早少少黎依到,因为平时见佢都真系非常之多人等位,所以一定要早D,因为依到真系内地旅客既至爱之一, 绝对比起本地人都要多, 入左黎好似番左深圳一样咁, 我地两个人都唔算太大食个D,所以只系叫少少野食就可以喇,其中一款系朋友拣既糖醋鱼块,我自己都几钟意依个,之后我就叫左小笼包加多一碟芥兰,首先系既系小龙包,佢个皮真系几薄下嫁,夹起上黎好彩唔系好易穿个种,系出面睇已经可以睇到里面充满肉汁,好似好吸引呀,慢慢咬落去就会饮到肉汁,味道几正,加埋肉既鲜味,自己就唔会太钟意食醋,不过就咁食都已经十分不错。之后就系糖醋鱼块,卖相十分靓,颜色橙橙黄黄,卖相已经非常吸引,佢个鱼块仲少少脆口,加埋酸酸甜甜既糖醋汁,非常开胃既一个小菜。