2015-10-10 743 浏览
屯市新开韩食, 每次见到人排队都想问系咪真系咁好食?! 去OPEN RICE睇, 九龙沙田分店都好多哈哈笑, 可解屯门就......, 分明系一个集团, 做出黎0既水准应该唔会错得去边架㖞!? 好多问号......不如唔好问啦, 食吓咪知啰.叫咗个青柠冻荔枝艾菲、绅士先生、炸鸡、香浓汤拉面饮品好重薄荷味,饮落透心凉,好爽呀~~夏天饮一流! 我觉得屯门无乜整到哩种特饮0既铺㖞, 点解无人赞吓佢地呢?!绅士先生, 即系黑色果个饭卷, 我成日叫佢做寿司, 但韩式0既饭卷同日本的真系一D都唔同, 佢系用墨鱼汁饭卷住涂满酱油0既鱿鱼, 再用韩国紫菜包住, 辣辣地好好味, YUMMY, 不过份量就少咗D炸鸡就真系无韩国咁好食, 叫黎食只系精神上回味一吓在韩国旅行食炸鸡0既时光....汤面都唔错, 又系份量少咗D咁解啫....哈如果佢价钱方面可以比一个8-9折, 咁我相信佢更加多人食, 更加抵食!翻睇屯门人0既COMMENTS, 我谂我系避开咗"唔好食0既年糕", 所以我觉得大致上无问题。另外, 各位提到餐牌少CHOICES, 我觉得应该咁讲, 佢餐牌上面0既嘢唔啱屯门人食, 睇黎佢地要谂谂tail

叫咗个青柠冻荔枝艾菲、绅士先生、炸鸡、香浓汤拉面

汤面都唔错, 又系份量少咗D咁解啫....哈

另外, 各位提到餐牌少CHOICES, 我觉得应该咁讲, 佢餐牌上面0既嘢唔啱屯门人食, 睇黎佢地要谂谂tailer-made一个比较多CHOICES比我地(赞成
)。

再另外就系价钱问题, 哩度在屯门人黎讲真系贵咗少少, 所以我建议佢试吓系OPENRICE整COUPONS应该会即系爆~

再再再另外就系投诉服务, 咁我就想讲返我个人经验, 话说我漏低咗袋价值超过$1000的货物系度, 我之后打电话去, 佢地帮我KEEP起咗, 我几惊比下手攞咗! 真系好彩佢地睇到.

不过又咁㖞, 又话说我食紧果阵倒泻咗杯饮品, 佢地又真系黑晒面咁拖地。送菜上枱都只系放枱边, 放入d好似只手会好攰咁. 所以我都对哩个咁两极化0既服务态度充满问号~
2015-09-24