2024-09-06
開學後小朋友放半日假,日日在家無所事事就搵日去接下爸爸食lunch比個驚喜佢🥰但話就話接爸爸,但媽媽當然要搵下商業區有咩岩小朋友食🤣原來係尖沙咀商業區都有間親子餐廳!即刻可以帶埋2位小可愛去食個 lunch🤗🤗恐龍餐廳,離遠已經望到樓上cafe有恐龍公仔!真係唔難搵無一上到去就有好多board game 玩,又有書睇,仲有得打機,正丫,岩曬我老公同啲仔👍🏻👍🏻👍🏻我就負責order食物一睇餐牌,見到個燒春雞張圖好吸引😍😍叫埋其他食物,就同阿仔玩!🔆 歐式香腸拼盤有好多不同種類既腸仔,有法蘭克福腸,紐倫堡腸、青咖喱腸、芝士腸、豬肉蜜糖腸、雞肉直布羅陀腸、煙維也納蛇餅腸全部都好好味,阿仔自己都食左好多😋🔆香茅檸檬烤春雞🍗春雞大小剛好,阿仔食雞髀食到讚不絕口😋我都覺得好好味,肉質好鮮嫩,而且多汁又juice,一啲都唔柴,正👍🏻🔆巴馬火腿雜菌比薩巴瑪火腿、番茄薄餅醬,仲有芝士、芝麻菜,調味好好,火腿新鮮夠味,芝士仲有微微拉絲🍕🔆兒童餐🦖有白汁意粉、薯條、炸蝦、提子、藍莓、小蛋糕,仲有果汁!份量剛剛好,岩曬小朋友!🔆侏羅紀甜蜜狂歡小朋友至愛既甜品時間,有個超巨大棉花糖,入面仲有牛角窩夫、雪糕、鮮
就搵日去接下爸爸食lunch比個驚喜佢🥰
但話就話接爸爸,但媽媽當然要搵下商業區有咩岩小朋友食🤣
原來係尖沙咀商業區都有間親子餐廳!
即刻可以帶埋2位小可愛去食個 lunch🤗🤗
恐龍餐廳,離遠已經望到樓上cafe有恐龍公仔!真係唔難搵無
我就負責order食物
一睇餐牌,見到個燒春雞張圖好吸引😍😍
叫埋其他食物,就同阿仔玩!
🔆 歐式香腸拼盤
全部都好好味,阿仔自己都食左好多😋
🔆香茅檸檬烤春雞🍗
春雞大小剛好,阿仔食雞髀食到讚不絕口😋
🔆巴馬火腿雜菌比薩
🔆兒童餐🦖
有白汁意粉、薯條、炸蝦、提子、藍莓、小蛋糕,仲有果汁!
份量剛剛好,岩曬小朋友!
🔆侏羅紀甜蜜狂歡
小朋友至愛既甜品時間,有個超巨大棉花糖,入面仲有牛角窩夫、雪糕、鮮水果、脆條,除左打卡吸晴之外,仲要好好味,新鮮焗好既牛角窩夫熱辣辣配雪糕真係一流!