2020-11-15
啡·尝 @ Second Sip by Studio Caffeine 上次去完sonne,朋友分享话哩间同样系大坑嘅second sip都好出色,难得放假,今日专登嚟试吓🤓 我一贯地叫咗all day breakfast,食物一上枱我已经「哗」咗声,好大份呀,因为我同佢哋讲唔要面包嘅关系,佢哋换咗好多沙律菜俾我😍🥗🥗🥗正正子!而且整体都好好味呀~😍最后叫左手冲,其间同咖啡师都有讲有笑,佢哋都好乐意分享,而且佢地对冲出嚟嘅咖啡都好有要求(第一杯佢话未达水准,倒咗再冲😮),之后大家都交流咗好多对唔同咖啡嘅见解,获益良多🤩唯独是佢哋铺面比较细,座位比较迫,如果假日应该要等一段比较长嘅时间🤔 如果大热天时喺条街度等半个钟,都应该几辛苦🥵食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️咖啡:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️互动:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️环境:⭐️⭐️⭐️番叮:⭐️⭐️⭐️⭐️#aus_cafe
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
咖啡:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️