2008-09-04
一 路 食 嘢 一 路 睇 人 哋 溜 冰 真 系 好 relax 吓 ,啲 嘢 食 又 几 有 创 意 几 好 味 ,要 弹 嘅 就 只 系 啲 鲜 果 汁 唔 够 冻 啰!海 鲜 + 檬 粉 米 纸 卷 拼 盘 够 特 色 ,$42 份 相 当 抵 食,鲜 虾 卷 只 虾 大 只 又 新 鲜 ,加 埋 蟹 籽 同 青 瓜 够 晒 fresh,带 子 卷 口 味 清 新 ,睇 吓 只 带 子 几 大 只。三 文 鱼 卷 梗 系 好 味 啦!三 文 鱼 卷 到 厚 厚 都 几 鲜 味。EXP 多 多 并 即 系 越 式 小 食 并 盘 ,5 款 嘢 $63 都 几 抵 食 ,软 壳 蟹 卷 用 米 纸 卷 包 住 ,香 口 得 嚟 味 道 几 清 新 架!炸 鱼 饼 够 香 口 兼 啖 啖 弹 牙 ,好 似 食 紧 巨 型 炸 鱼 蛋 咁 牛 肉 及 鸡 肉 串 烧 有 啲 烧 过 龙 ,肉 汁 无 晒 ,no good!蔗 虾 梗 正 啦!虾 肉 有 蔗 香 得 嚟 又 唔 会 落 过 多 虾 胶香 草 蟹 肉 pizza 系 我 至 爱 嘅 脆 边 薄 批 ,$60 咁 细 份
香 草 蟹 肉 pizza 系 我 至 爱 嘅 脆 边 薄 批 ,$60 咁 细 份 真 系 贵 咗 啲 而 个 卖 相 亦 麻 麻 哋 . . . 可 能 蟹 肉 劲 多 所 以 咁 贵 啦!
三 色 焦 糖 布 丁 嘅 3 种 味 道 包 括 云 呢 拿 、朱 古 力 及 黑 芝 麻 ,用 几 个 杯 仔 确 系 几 精 致 ,味 道 就 不 过 不 失 ,俾 $26 贪 得 意 试 吓 无 妨 嘅!