2009-07-27 1 浏览
o岩o岩o既星期五,本身谂住去鼎泰丰食我最钟意食o既小笼包,但系七点几去到都已经劲多人等位............由于成班人又肚饿又攰,唯有去隔离彩云轩攞埋飞睇下边度快o的,就食边度啦,点知真系彩云轩有位先我地一行八个人,每人点左一样野~特别推介o既有以下几样~带子赛螃蟹 - 不得不赞自己有品味,呢个𩠌系我拣o架~个个都话正,o的带子粒有o赵口,而且仲好新鲜添~而o的蛋白就整得好滑好香,有o的男o既仲特登叫碗白饭o黎送呢味𩠌瑶柱蛋白炒饭 - 望落都几多瑶柱,而且个饭炒得好香又唔多油,好干身,正,最怕出面o的炒饭炒到劲多油,呢度炒得好好~烧味拼盘 - 完全满足晒钟意食烧味o既朋友门,烧肉皮好脆,又唔会好肥,义烧,油鸡,烧鸭等,各样味道都唔错凤梨咕噜鸡球 - 又系我呢个钟意食酸甜野o既人o既favourite,酸甜度o岩o岩好,唔会偏向一边,鸡球食落去热辣辣又好嫩滑,真系正,o的菠萝仲要系新鲜菠萝o黎o架~翡翠炒桂花蚌 - o的桂花蚌好新鲜好爽甜,炒o既火喉o岩o岩好,一o的都炒老晒o的桂花蚌~师传好野!!!我地八个人食完都觉得呢度o的野都几好食,大家都觉得咁o岩撞左入o黎食,都真系几好彩
我地一行八个人,每人点左一样野~特别推介o既有以下几样~

我地八个人食完都觉得呢度o的野都几好食,大家都觉得咁o岩撞左入o黎食,都真系几好彩~食完大家都好满足~而且尖沙咀o黎讲,呢度价钱真系一o的都唔贵,系尖咀食饭好选择~
2009-07-24
  • 带子赛螃蟹,凤梨咕噜鸡球