2025-01-10 12 浏览
扶老携幼带长老及两岁小朋友突然到访大尾督泰太厨房。估唔到夜晚去都咁爆,剩返一张室外大枱。点知非常有惊喜!最初以为会超冻,其实都可以接受,坐户外环境非常美丽,而且仲有泊车位置,唔使去到远一远先泊到车。一食完拍吓啰柚就可以揸车走人。环境除咗靓靓心旷神怡水池,仲有一部泰国车可以影相,令到长老同小朋友都非常开心。服务方面, 10分感激当日嘅经理,佢嘅无微不至,说话你个气氛良好,令我哋当日10分快乐,原本都好担心扶老携幼嘅晚餐会好麻烦同多要求,但系经理一日都妥善处理。副经理得实事求是,工作快狠准。食物方面,除咗通菜比较辣、烧猪比较贵,其他所有食物一律赞不绝口,包括辣酒煮螺、烧虾、鱿鱼饭、菠萝炒饭、火山骨等,全晚食咗太多嘢,数量同份量都多,记都记唔晒。好食到连嘴尖小朋友都食咗劲多,个人嚟讲,最喜欢嘅系海鲜咖喱炭面包,本身唔系好喜欢食甜品,都对芒果糯米饭感到一试难忘。总括而言,性价比极高,一定会再去!
总括而言,性价比极高,一定会再去!
  • 泰太咖哩蟹肉焗面包(小霸王)
  • 辣就煮螺
  • 芒果糯米饭