2022-11-30 44 浏览
ICHIJUISSAI一汁一菜いちじゅういっさい咁啱去旺角。同个朋友食个晏先唔想岀路面,就系商场入面食呢!🔸浓香牛肉野菌咖喱饭系日本既咖喱味呀!味道好浓郁。配以炆得好淋既牛肉,加上日本珍珠米感觉,就好似返返(记住系返返)日本咁呢不过看似好多汁,但原来唔系好够送饭,所以得返d米饭太闷,食唔哂🔸套餐(汤+饭+配料)汤 - 北海道产甜粟鸡肉豆乳浓汤浓就真系好浓呢。仲好(结)添我本人唔太钟意呢个汤食唔哂d饭谂住拎佢黎送,谂住好似粟米六粒饭个味道咁呢。结果系超fail!!完全搞唔掂食左两啖就放弃 =]饭 - 日本米饭日….本……珍…….珠………米配菜 - 蕃茄菠菜芝士鸡肉卷呢个蕃茄味反而太淡呢另外都唔太感受倒有芝士同菠菜既感觉。一般般餐茶 - 蜜桃红茶🍑超fail!!!完全系饮紧糖水!!最后隔离位仲漏左个银包系到,好彩即刻交比店员,个客系我差唔多食完果阵黎拎返呢Btw 讲返正题对比起网上既评价同分店数量其实都几等失望有机会可能或者未必会再去呢推荐指数⭐️⭐️/⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️扺食指数⭐️⭐️⭐/⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🏡旺角亚皆老街8号朗豪坊B2层26-27号舖#日食屋 #咖喱 #粟米浓汤 #可一不可再#老实不客气#纯粹个
ICHIJUISSAI
一汁一菜
いちじゅういっさい

咁啱去旺角。同个朋友食个晏先
唔想岀路面,就系商场入面食呢!

🔸浓香牛肉野菌咖喱饭

感觉,就好似返返(记住系返返)日本咁呢

🔸套餐(汤+饭+配料)

汤 - 北海道产甜粟鸡肉豆乳浓汤

浓就真系好浓呢。仲好(结)添
我本人唔太钟意呢个汤
食唔哂d饭谂住拎佢黎送,谂住好似粟米六粒饭个味道咁呢。
结果系超fail!!完全搞唔掂
食左两啖就放弃 =]

饭 - 日本米饭

日….本……珍…….珠………米

配菜 - 蕃茄菠菜芝士鸡肉卷

呢个蕃茄味反而太淡呢
另外都唔太感受倒有芝士同菠菜既感觉。一般般

餐茶 - 蜜桃红茶🍑

超fail!!!完全系饮紧糖水!!

Btw 讲返正题
对比起网上既评价同分店数量