非常之差嘅服务,佢地嘅policy 系一人只可落一次单,即系你食完一个唔够系唔可以再叫,要行出去重新再排过队。不可加单,一系你一次过叫两个,融咗系你嘅事唔关佢地事。佢讲嘅。我地一行4人,有一个行慢左少少4分钟后都到埋,只可以落3个单,第4个可以入嚟同我地一齐坐一张台,不过唔可以叫嘢食。如果店员好好礼貌咁讲我地讲都ok,但个女店员短头发比较矮小打扮中性𠮶一位,态度奇差,无咩点解释就话policy 你唔可以落单,要就出去排过队,其实唔好以为好多人排队有两个人啫,迟我哋2分钟。到我地再叫返同一位店员嚟反映意见嘅时候,佢突然之间态度好返少少,但第一嘢系串过码头咕喱,好似我哋喺乞食咁。间店舖新开都未出名就已经咁嘅态度。态度咁差,我地都唔会再食。

间店舖新开都未出名就已经咁嘅态度。

态度咁差,我地都唔会再食。
2023-11-23