2019-05-12 251 浏览
一个人入到间餐厅唔使点等就有位, 但系其实有好多位就夹硬逼我要搭枱 咁都唔紧要态度差到不得了好似一个人去食嘢就 好似乞儿咁, 我只不过唔知道佢要我搭枱啫佢就话"要搭枱㗎", 另外有两个人就可以坐四个位, 好似一个人食嘢唔使畀钱咁! 其实𠮶阵时都五点几啦佢啲枱都唔满. 跟住落单嘅时候 同我搭张二人枱𠮶位先生 秒速叫咗一个餐, 跟住个侍应 好 鄙视 咁问系咁多啦,叫一个餐?. 由于我仲睇紧食紧咩我冇答佢. 又系你塞我哋两个搭枱跟住又以为我哋系一齐, 好唔好老皮咁以为我哋两个 人叫 一个餐. 叫咗个鸡翼榨菜肉丝公仔面系好食嘅, 鸡翼腌得好入味同埋系新鲜炸嘅, 炸菜爽脆唔太咸 , 奶茶就涩 左少少 但系都系好味嘅, 而且旺角嚟讲38蚊唔算贵. 但系服务就真系麻麻啦!