订咗差唔多成个月嘅晚饭,实在令人期待又期待,果然名不虚传!先上杏汁猪肺汤,好香杏仁味,猪肺有用镬煎过,好多料,有姜,果皮等,每人有两碗,正 👍生菜包,肉碎好好味,生菜好多。锦卤云吞,成个组合好好味,我哋仲即时加多份 😅炸虾丸,其实佢打得好好味架,不过相比其他有点比下去咯…蒸鱼肠,呢个真系唔系我杯茶,试咗小小,都 ok 嘅,其他人就不停话好好味 😆百宝鸭,的料煮到淋晒好入味,好多料好填肚,搅到之后啲嘢都唔系好食得落啦 😭蜜汁脆鳝,朋友话次次都系好后先上呢个𩠌,热食同摊凉食唔同味,我个肚唔争气无位啦 😖最后系糯米饭,足够嘅花生,饭够干身,无得输,都系只可以试小小。啲亚姐好好人,帮我哋影相好搅笑,另一位提揸机𠮶个唔好影埋天花板,我哋自己影𠮶时,有个亚姐又成日装我哋个蛋糕 🤣🤣朋友已经想返嚟再食第二餐啦!餐厅坐位唔算舒适,装饰好旧,食物大碟,要人多先可以试多几个𩠌,佢都可以成日爆场,可想而知大家都系为美食而来 💖
订咗差唔多成个月嘅晚饭,实在令人期待又期待,果然名不虚传!

生菜包,肉碎好好味,生菜好多。

锦卤云吞,成个组合好好味,我哋仲即时加多份 😅

炸虾丸,其实佢打得好好味架,不过相比其他有点比下去咯…

朋友已经想返嚟再食第二餐啦!

杏汁猪肺汤
生菜包