餐厅: Rooot
资讯:

餐厅: Rooot
资讯:

第一次同狗狗🐕、狗狗爸爸嚟呢间宠物友善餐厅。餐厅提供一个~$500的2人餐,但素菜🌱选择有限,有啲自选项目要额外加钱(如跟黑松露野菌意粉🍝+$30),计落唔系平好多,所以最后散叫。港式梅菜豚肉丸和风咖喱饭🍛:卖相同咖哩的味道一般;狗狗爸爸话肉丸🧆有梅菜味道,虽然呢个中日混合几特别,但如果将梅菜肉饼的用料搓成肉丸,份量应该比碟上的4粒肉丸大,所以感觉系噱头>实际,而个份量对男人嚟讲,应该唔太够烤椰菜花扒配炒野菌🥦:单约论价钱($128),CP值系好低,因为椰菜花都平,呢个size可能$5有找。但系外食难得有健康菜式🌱,加上佢味道好👍🏻,饱肚感足,可以推介❕冻朱古力🥤:色水好淡,但朱古力味都👌🏻,只系过甜,未至于伏,但唔系太值(宠物🐶🐱鲜食)鸭肉🦆:如果餐厅有pet menu,我哋一般都会点俾狗狗🐕。呢度的pet food系寄卖,餐厅只负责翻热,食物唔平,鸭肉$89,不过只要狗狗食得开心😋就得啦整体嚟讲,餐厅系赢环境,店内布饰色彩缤纷,适合打卡;有个戴冷㡌的男店员非常热情,呢啲都系加分位。部分食物有啲特色,亦几好食,只系份量一般;餐厅所有食具都系即弃,好唔环保🫣。如果当系外卖咁睇,
第一次同狗狗🐕、狗狗爸爸嚟呢间宠物友善餐厅。

港式梅菜豚肉丸和风咖喱饭

港式梅菜豚肉丸和风咖喱饭

冻朱古力

(宠物鲜食)鸭肉

整体嚟讲,餐厅系赢环境,店内布饰色彩缤纷,适合打卡;有个戴冷㡌的男店员非常热情,呢啲都系加分位。部分食物有啲特色,亦几好食,只系份量一般;餐厅所有食具都系即弃,好唔环保🫣。如果当系外卖咁睇,食物的性价比好低。不过,嚟得都系爱狗之人,最重要系狗狗受到尊重❤️,所以好难用评价一般餐厅的标准去看待。最后,餐厅有2大扣分位🥲:(1)呢度连要1杯清水都要俾钱💸餐厅买咗只纸杯先;(2)出去拎狗狗的餐食时,我问递俾我的店员啲食物会唔会太热🔥,佢话唔清楚,唔介意的话可以攞餐具帮我笃入食物度试下温度。差唔多$90份餐,连翻热后的温度🌡️系咪适合狗狗即时进食都唔知,有少少唔专业。

🐕狗狗食评:哗哈哈😃😃😃,今日我有自己个餐呀🍽️!爸爸、妈妈话俾我拣食乜,原本我㨂咗驼鸟肉肉,等妈妈俾完钱,餐厅先话冇货🥲,要我转食鸭肉🦆,不过,我都食得滋味既😋。餐厅入面除咗有一区我唔入得🚫,其余地方我都可以行下,都几free。另外,餐厅仲有尿垫供应,不过我乖乖,冇疴到~

2024-02-24
(宠物鲜食)鸭肉