MEGABOX地方大, 平时人流唔多都几好行, 食野又唔太多人唔洗排队等位今日食既呢间"旬彩火锅"环境又系超大, 地方好阔落, 同屋企人一行四人食火锅一大张枱都觉得坐得特别舒服晚市火锅放题120分钟有4个套餐, 价钱$158-$398~我地拣左$398套餐包日本黑毛和牛, 美国SFR极黑牛, 美国牛板腱, 美国精选牛肉, 美国肥牛 & 西班牙栗豚~~自助区有多款火锅配料提供~包括蔬菜, 丸类, 菇类, 面食等等.......仲有熟食同甜品区呢....饮品选择亦好丰富~果汁汽水样样有.....不过啤酒就另收费喇~自助酱料区&自己Refill汤底~~每人一个月锅汤底~一共有8款汤底, 包括寿喜, 旨辛, 昆布, 飞鱼汤, 豚骨, 豆乳, 番茄, 柚子贝汤~番茄汤底味道浓郁, 每啖都食到鲜茄既香味豚骨汤底香浓顺滑, 感觉满满骨胶原第一轮餐厅安排送上套餐既所有肉类~日本黑毛和牛、美国精选牛肉、美国牛板腱、美国SRF极黑牛、西班牙栗豚~~~~日本黑毛和牛薄薄的, 肉质细嫩, 口感轻盈, 多吃都唔会有负担而我就最钟意食美国SRF极黑牛喇, 钟意佢有D口感, 牛味浓郁, 肉质软腍其他肉类都唔错, 无

晚市火锅放题120分钟
有4个套餐, 价钱$158-$398~
自助区有多款火锅配料提供~
包括蔬菜, 丸类, 菇类, 面食等等.......
仲有熟食同甜品区呢....
饮品选择亦好丰富~
果汁汽水样样有.....
不过啤酒就另收费喇~
自助酱料区&自己Refill汤底~~
每人一个月锅汤底~

番茄汤底味道浓郁, 每啖都食到鲜茄既香味

豚骨汤底香浓顺滑, 感觉满满骨胶原
第一轮餐厅安排送上套餐既所有肉类~

其他肉类都唔错, 无限encore正

另外仲有海鲜点, 蚬肉新鲜又冇沙~~
多款寿司任食~~
有玉子, 鳗鱼, 鳕场蟹棒, 腐皮, 熟虾, 北寄贝, 熟帆立贝, 火灸三文鱼 & 八爪鱼....
甜品都好多款~
仲有韩国雪条添, 几特别丫!!!
  • 美国牛板腱
  • 美国SRF极黑牛