2024-08-09
今晚同老公同屋企人去西环嘅 'Cafe 2 Oyster n Grill'食生日饭,一早就已经book 好左位!☺️ 见到个menu 佢哋有好多招牌菜式,包括超正嘅生蚝、加拿大带子泡菜烩饭同美国安格斯肉眼牛扒12安士。每一道菜都有独特嘅风味 hehe 👶💜整体环境💜餐厅嘅环境好舒适,摆设简洁又有质感。佢哋嘅服务人员都好友善,笑容满面,服务好好。值得一赞。🫶🫶我地叫左生蚝食。哎呀!因为生蚝真系好吸引人!哈哈哈,新鲜饱满,每一只都Q弹有肉汁,每一口都好鲜美!生蚝嘅口感同海洋嘅味道真系好抢手,绝对系一个必试嘅开胃菜!咁快就嚟到加拿大带子配泡菜烩饭啦!软嫩嘅带子配咗特制嘅酱汁,再加上甘甜嘅泡菜,真系令人食得好过瘾!每一啖都满满嘅海鲜味同酱汁味,绝对系餐厅嘅招牌之一!我地仲叫左美国安格斯肉眼牛扒12安士,新鲜嘅牛肉肉质鲜嫩😻,煮得刚刚好,口感好丰富,味道好浓郁!充满肉汁同肉嘅香味,一啖食落去,真系令人回味无穷!🤠Cafe 2 Oyster n Grill,一间带点新潮风味嘅西餐厅,除左环境好,最重要嘅系竟然有咁特别同好味嘅西菜,食完令人身心都满足。如果你都钟意尝尝新嘅味道,唔好错过呢一间咖啡馆!心
💜整体环境💜
Cafe 2 Oyster n Grill,一间带点新潮风味嘅西餐厅,除左环境好,最重要嘅系竟然有咁特别同好味嘅西菜,食完令人身心都满足。如果你都钟意尝尝新嘅味道,唔好错过呢一间咖啡馆!心动不如行动,祝饮食开心🥰!