House 000 呢个名主要想配合翻佢地回归初心既饮食态度👍🏻 行复古英伦式🧱装修,有公爵既挂画🖼️、伦敦日报📰同复古壁灯💡,光线昏暗有情调,有啲低调奢华既感觉~ 野食方面摆盘几fancy,当中亦加左唔同特色既细节,味道都唔错ga👍🏻(5 😍 系满分,🤩系半分)Dinner Set Per Person - $328三文鱼牛油果他他 🍣🥑 (好味指数:😍😍😍😍)啲三文鱼🍣几新鲜,色泽鲜艳,肉质细腻,肉嫩油丰~ 配埋清香软滑、creamy又又咸咸地既牛油果🥑,几似素三文鱼🍣😂 有double软滑既口感,整体感觉清爽,旁边仲有少少黑醋汁酸酸地就更加醒胃~精选牛扒配特色海盐 🐮🥩🧂 (好味指数:😍😍😍😍🤩)主菜就试左精选牛扒🥩,加上叫左5成熟,里面仲系鲜嫩既粉红色,食落有啲焦香几香口,牛味🐮浓郁,肉质嫩滑嫩滑,唔会韧同埋几juicy,有油香又唔会好肥😋 旁边配左酸甜多汁既番茄仔🍅、清香软腍既蘑菇🍄‍🟫、爽口既秋葵同埋清新香甜既南瓜蓉🎃 tim~ 不得不提既系佢地仲好有心思咁配左3款唔同既冰岛🇮🇸手工制岩盐🧂,包括黑盐⚫️、蓝莓盐🫐同埋烟熏盐🔥,用嚟点牛排🥩食各有千秋,除左吊味之外,清香啲或者有

(5 😍 系满分,🤩系半分)

Dinner Set Per Person - $328

三文鱼牛油果他他

三文鱼牛油果他他 🍣🥑 (好味指数:😍😍😍😍)
精选牛扒配特色海盐

精选牛扒配特色海盐 🐮🥩🧂 (好味指数:😍😍😍😍🤩)
主菜就试左精选牛扒🥩,加上叫左5成熟,里面仲系鲜嫩既粉红色,食落有啲焦香几香口,牛味🐮浓郁,肉质嫩滑嫩滑,唔会韧同埋几juicy,有油香又唔会好肥😋 旁边配左酸甜多汁既番茄仔🍅、清香软腍既蘑菇🍄‍🟫、爽口既秋葵同埋清新香甜既南瓜蓉🎃 tim~ 不得不提既系佢地仲好有心思咁配左3款唔同既冰岛🇮🇸手工制岩盐🧂,包括黑盐⚫️、蓝莓盐🫐同埋烟熏盐🔥,用嚟点牛排🥩食各有千秋,除左吊味之外,清香啲或者有烟熏香味都几特别
南瓜汤

南瓜汤 🎃🥣 (好味指数:😍😍😍😍)
餐汤🥣就拣左南瓜汤🎃🥣,有明亮既橙黄色,佢地落足南瓜🎃去煲,饮既时候有一丝丝既南瓜肉🎃,清新香甜,幼滑creamy~
卡邦尼意粉

卡邦尼意粉 🥓🍝 - $138 (好味指数:😍😍😍😍)
卡邦尼意粉🍝主要系一边煮意粉一边搅酱汁,佢地用左兰王蛋黄🟡,所以颜色会靓啲同埋香口啲~ 芝士味🧀都几突出,浓郁甘香,有啲奶香🥛同,配埋有咸香同有咬口既油润烟肉🥓,·同埋清香软腍既蘑菇🍄‍🟫几惹味香口~ 个汁唔会好杰,意粉🍝偏幼身烟烟韧韧都几挂汁~
柠檬芝士焗生蚝 (4只)

柠檬芝士焗生蚝 (4只) 🍋🧀🦪 - $168 (好味指数:😍😍😍😍)
第一次食生蚝🦪会有柠檬🍋同芝士🧀一齐😂 感觉唔错~ 芝士🧀焗到半溶,有啲拉丝同有咸香,而挤啲柠檬汁🍋就可以解腻,清新啲同埋提鲜~ 啲蚝🦪几肥美饱满,有咸咸既海水味🌊几鲜甜~

好味指数:😍😍😍😍🤩
推介指数:😍😍😍😍
三文鱼牛油果他他
精选牛扒配特色海盐
南瓜汤
卡邦尼意粉
柠檬芝士焗生蚝 (4只)