2022-04-11
饭团可以系小食、都可以系饱肚之选💁🏻♀️呢一间饭丸屋岩哂各位有啲肚饿,但又唔想食太饱嘅朋友仔🙋🏻♀️店员仲好有礼貌☺️服务态度加上美味嘅饭团,绝对值得大家一食再食🤩🍙 炸虾天妇罗握饭团 $38劲有香紫菜味😆闻落去已经极度刺激食欲😝眼见厚厚嘅玉子烧🍳同厚切午餐肉🐷口水都流哂🤤而炸虾都劲松脆🍤一口咬下3款食材炸虾、玉子、午餐肉,搭配其店内秘制酱汁嘅饭团🍙真系十分之好食😍🍙明太子干贝酥握饭团 $45嗯~呢个真系好好食🥹🥹仲要系夏季新品❣️由其系个干贝酥,好脆口,外脆内软,入面带子鲜味十足,食到唔够喉🤤🤤再加埋明太子酱汁,好滋味❤️🔥❤️🔥极力推荐🙌🏻🙌🏻🥛黑糖豆浆(跟餐+$13)虽然黑糖味唔算突出😜但豆浆好清甜☺️食完饭团再饮一啖,爽啊😆🍯蜂蜜柠檬 (跟餐+$13)第一次试蜂蜜柠檬,味道都几夹,酸酸甜甜都几解渴,同埋又唔会太大杯惊饮唔晒~觉得全部份量都啱啱好🤪🤪
🍙 炸虾天妇罗握饭团 $38
🍙明太子干贝酥握饭团 $45
🥛黑糖豆浆(跟餐+$13)
🍯蜂蜜柠檬 (跟餐+$13)