2024-08-13
位于观塘牛站 我已经食过over 10次 🤓 质素一向都保持水准 无论食边个plan 哈根达斯雪糕都系任食 😍仲有刺身 各种熟食 👏🏻👏🏻 麻辣小龙虾任食 ( 晚餐提供 ) 任选任吃 以及自助区菜品,多款甜品、饮料等⋯⋯ 应有尽有😍👍🏻平均每人三百蚊😱😱 好底食汤底我就拣咗虫草花滋补养生🥰SRF美国极黑和牛片餐、美国肩胛肉、美国安格斯牛板腱。美国极黑和牛,肥瘦比较均衡。西班牙猪五花片和羊肉 👍🏻👍🏻 牛板腱同牛肩肉都好薄身,唔会觉得肥腻 另外自助区嘅配料都好多,有多种丸类及蔬菜四仲有小食,今次连田鸡腿都有 🤩🤩 一定唔好错过佢哋嘅海鲜,好钟意海虾,虾肉鲜甜好弹牙 😍📣📣📣 折扣:首次消费扫码座位上二维码可以领取一张9折优惠卷( 当天即可使用 ) 90cm以下小童免费/90cm-140cm小童收费午餐 : 提前定位可以吃4个小时 😱😱一般的午市放题只有90分钟或者120分钟
我已经食过over 10次 🤓 质素一向都保持水准
无论食边个plan 哈根达斯雪糕都系任食 😍
平均每人三百蚊😱😱 好底食
汤底我就拣咗虫草花滋补养生🥰
📣📣📣 折扣:
首次消费扫码座位上二维码
午餐 : 提前定位可以吃4个小时 😱😱
一般的午市放题只有90分钟或者120分钟,牛站提前定位4小时任食 (12:00-16:00)