2018-07-13
今次嚟到圆方呢间餐厅食晚餐😆喱间餐厅系戏院隔离,所以睇戏前慢慢食个饭都唔错😙另外餐厅灯光都几光猛,啲枱唔会摆得好迫所以坐得都好舒适😚而且呢度系用平板电脑自己点餐📱可以睇下有咩想食之余仲可以睇到啲食物图😝#SirachaHineyChicken ($168)😋好味指数:(7/10)Pizza材料有鸡柳、灯笼椒、青椒、黑芝麻同蜜糖辣酱😋食落去批底够哂脆,鸡柳份量唔算少😆仲有好多芝士添,啱哂芝士控😍加埋其他配料够晒惹味🤤#TomYumGongRisotto ($220)😋好味指数:(7.5/10)烤大头虎虾意大利饭配鱿鱼 草菇冬阴功酱😙呢个意大利饭嘅冬阴功味几浓,食多几啖都觉得几辣好🌶虎虾都几大只,个头仲有膏添😳不过虾有略厌有点干身😫#ThePantry'sPancake ($125)😋好味指数:(8/10)今次拣咗厚班戟配焦糖牛油同杂苺🥞个班戟一嚟到已经闻到好大阵蛋香☺食落去松软轻身,但又唔会系食完得阵风果只😛配埋🍯甜甜地食落更加正😍.⭐温馨小提示📌班戟大约要等30分钟
#SirachaHineyChicken ($168)
😋好味指数:(7/10)
Pizza材料有鸡柳、灯笼椒、青椒、黑芝麻同蜜糖辣酱😋
#TomYumGongRisotto ($220)
😋好味指数:(7.5/10)
烤大头虎虾意大利饭配鱿鱼 草菇冬阴功酱😙
#ThePantry'sPancake ($125)
😋好味指数:(8/10)
今次拣咗厚班戟配焦糖牛油同杂苺🥞
个班戟一嚟到已经闻到好大阵蛋香☺