2023-09-09
第二次去呢一间Tandoori Bites Bar+Kitchen😂,因为又多选择,加上钟意食印度嘢又够地道🤭我地叫咗Chicken Briyani 鸡肉咖喱炒饭🥘,Butter Chicken 伦敦牛油鸡🐓,Tandoori Cheese Naan 芝士烤饼🫓,Chilli Paneer Naanza 香辣芝士烤饼pizza🍕Chilli Paneer Naanza 香辣芝士烤饼pizza🍕:呢个pizza超大份,三个人食都得,配上印度芝士,印度芝士嘅口感几次豆腐,都几好食😲Butter Chicken 伦敦牛油鸡🐓:牛油鸡系冇骨嘅鸡肉,最啱啲懒嘅人,啲汁又香又滑够惹味😋 可以同naan一齐食Tandoori Cheese Naan 芝士烤饼🫓:呢个芝士Naan,次次嚟到都要叫,芝士有少少淡味,最岩唔钟意浓味嘅朋友Chicken Briyani 鸡肉咖喱炒饭🥘:个炒饭用一个好似蜜糖甖嘅装住,唔好太过甖好似好细,其实都有两碗白饭嘅份量。里面有好多印度嘅香料,虽然叫咖喱炒饭,但系其实一啲都唔辣,几啱香港人口味🤤
Butter Chicken 伦敦牛油鸡🐓:
Tandoori Cheese Naan 芝士烤饼🫓: