2020-11-16 13 浏览
今日放假,见天气几好唔哂又唔太热🌤️🌤️就去踩下单车做下健康活动🚲🚲🚲, 踩到落黎元朗小巴站呢边揾野食🚲🚲见到呢间名川面栈,门面比较系地道风味😍😍😍我好钟意, 最紧要系佢有露天坐座!!🏖️🏖️🏖️💺💺 如果带动物/单车既都好方便嫁🐶🐱🚲🚲!!我班FRIEND就左烧腩仔叉烧蛋饭🍳🍳 ,肉燥饭🍛🍛,蕃茄辣汤面🍜🍜... 而我!!!!盲叩左我最钟情既--鲜油菠萝包🥯🥯配一杯🍹🍹红豆奶茶(我叫少甜,职员都好贴心提我如果唔钟意甜可以走甜,因为红豆本身已经够甜)锦我就听佢话叫走甜!菠萝油既精髓就系包要够热, 牛油要够冻!一上菜个阵, 个包真系好熬辣辣!!!♨️♨️再见到夹住一块牛油🧈🧈!!好吸引啊!! 出色! 可惜我呢个相机食先既习惯令我块牛油熔左少少🥺🥺🥺红豆奶茶-系我近期最爱!!,好彩我叫走甜啊!因为我本身唔太食甜野,奶茶浓滑, 配埋红豆,岩岩好❣️❣️街坊小店成日都比到惊喜我😍PS我偷食左啖烧肉 好脆

菠萝油既精髓就系包要够热, 牛油要够冻!
街坊小店成日都比到惊喜我😍
PS我偷食左啖烧肉 好脆