2024-05-06
餐厅比较开阳,但系又唔唔会太嘈整体张枱都几大坐得几舒服餐牌一目了然,晚餐套餐都几多选择,最钟意系佢嘅套餐已经配咗餐包、餐汤南瓜汤同埋沙律,薯仔藜麦田园沙律比起一般嘅沙律落多咗心思,餐包又有牛油同埋果酱,加埋嘢饮百零蚊好合理嘅价钱!同埋店员服务态度都好好,有问又答,感觉几好👍🏻 朋友叫嘅套餐系香草烤鸡半只配鲜茄意粉 🍝 $128 ,鸡嘅份量都几大只,肉都几嫩滑,个皮烤得几香脆唔会油!鲜茄意粉酱汁味道都几好,酸酸甜甜好开胃,配菜嘅西兰花翠玉瓜同埋蕃茄仔都几多汁!我叫左轻煎刺身级带子鲜虾蛋黄忌廉汁手工意粉$168,呢一个写明系手工意粉,同朋友嘅鲜茄意粉比起上嚟更加有咬口,如果钟意质感更加厚嘅意粉就应该叫呢一个,手工意粉酱汁方面比较浓稠食落好香滑,蛋黄忌廉汁质感整体浓郁,好挂面,同手工意粉好夹,带子系刺身级,所以入边好嫩身,好似鱼生咁,只系出边轻轻煎左一下,保留咗新鲜带子嘅嫩滑感,!另外两个人都叫咗一个小食share金沙薯条$78,份量都几多,系脆脆粗薯条🍟 上面有满满嘅咸蛋黄酱,咸咸香香,好邪恶又好好食!仲有香蕉朱古力窝夫🧇,套餐另加$50,同朋友share份量都几足够,本身想食心太软,但因
仲有香蕉朱古力窝夫🧇,套餐另加$50,同朋友share份量都几足够,本身想食心太软,但因为太夜去,所以卖晒噜,香蕉上面有焦糖酱外脆内软好香口,带有微微嘅焦苦薄脆面,配上云呢拿雪糕好夹,窝夫系比较厚身,但外层窝夫保持到热度同香脆,食落又会有松软感,加埋忌廉同雪糕好正!