餐厅: 稻香.茶居 (南豐廣場)
资讯:

既然稻香集团既客服觉得我公开出黎无所谓,咁不如大家听下间野有几垃圾,无服务,无质素,无卫生。我之前book枱既时候因为人数未定,所以无特别讲明话要房,亦到谂住如果坐出面大枱都会有侍应照顾下,最后我地系9人叫左佢1席3688既套餐。问题1。d碗碗碟碟系劲污糟,问佢要几只杯饮自备既酒,d杯系起哂积,我屋企人系自己用滚水逐只碗同杯洗干净。问题2。起菜速度劲快,成张圆枱都有3大盘𩠌,佢地都仲不停上菜,差不多上左一半,我叫侍应唔该出慢d, 佢地先识慢少少,搞到后面d𩠌都冻左。厨房系咪太得闲赶收工呢,上咁快,有无考虑个客人食唔食得切?问题3。睇图,我屋企人夹到条烂菜,咁既菜心都可以摆上枱,厨房盲的吗?最后系收走呢盘12人既菜,换碟例牌咕噜肉。问题4。第一道𩠌食龙虾伊面,差不多食完,佢唔系揾人黎换碟啰,佢摆低2个纸兜,叫我d屋企人倒d虾壳落去,仲要倒完等左好耐都无人收走,系个上菜女人见到无位上佢d出得咁急既𩠌,先识收走个兜壳。问题5。食到差不多完结,我妈唔系太舒服,我想快d打包最后个碟糯米饭,快d上蛋糕,我叫个侍应帮手包走,但佢地掉低几个胶兜就走左去,我叫极都无人帮手做,个刻我妈已呕紧了,我地大部份

问题1。

问题2。
厨房系咪太得闲赶收工呢,上咁快,有无考虑个客人食唔食得切?

问题3。
最后系收走呢盘12人既菜,换碟例牌咕噜肉。

问题4。

问题5。
食到差不多完结,我妈唔系太舒服,我想快d打包最后个碟糯米饭,快d上蛋糕,我叫个侍应帮手包走,但佢地掉低几个胶兜就走左去,我叫极都无人帮手做,个刻我妈已呕紧了,我地大部份人都睇住老人家先,实在无心情做打包个工作,但竟然无人帮手,最后我大伯快快手自己包好,叫人快d上蛋糕。

问题6。
我问个侍应唛而家稻香咁自助呀?饮茶食点心要自助我理解呀,连晚餐都要自助服务?
侍应先讲,有房会好少少,可能会有人照顾下。
我问佢包房几钱,佢话3000得啦。
但我为酒席系3688,房又无,服务又无,个刻我真系著哂火。

问题1至4,我都可以忍佢,我哥都有少少不满,都系笑笑叫佢地做好d。
去到问题5同6,我实在忍唔到了,我即刻著哂火叫个经理出黎,无房都算了,唔识揾个人企隔离照顾下个客人吗?

最后嘈到佢减左500,多谢哂。
但我一家人难得齐人既聚餐,已经俾呢d垃圾酒楼搞到无哂心情。

稻香团团客户服务部,你地d酒楼真系垃圾都不如,不如我俾返500蚊你,你同你全家人去享受下呢餐咁既食物,卫生同服务质素。

2022-12-25
庆祝纪念