2021-10-13 173 浏览
全黑型格嘅装修,虽然地方唔大,但楼底好高,坐得舒服,而且佢嘅服务态度又好又友善,隔离虽然有一间大嘅咖啡店,但系仍然不断都有人流出入,所以一定有保证🥰食物。。。。。。。。。。。。。Avocado Salad $98虽然冇试到佢哋人气嘅Carbonara,试咗佢嘅沙律,但一啲都冇令人失望,卖相已经好特别好靓,牛油果青瓜底层,中层系蕃茄碎加上藜麦,面头再有切得好靓嘅牛油果,侧边有蔬菜沙律同酸种包,望落好似唔系好大份,但系足够食得好饱,味道亦调校得非常好👍🏻Americano $36好少只用单一豆做black 收呢个价钱👍🏻nutty 仍带果香👍🏻我见身边有人系带埋laptop 去做嘢,有人系两三个人吹水,亦都有好似我咁一个人去到舒舒服服咁饮杯咖啡☕️总括嚟讲,Revol系一间冇限时冇压力叹番杯好咖啡嘅好地方

食物。。。。。。。。。。。。。
Avocado Salad $98

Americano $36

总括嚟讲,Revol系一间冇限时冇压力叹番杯好咖啡嘅好地方