2022-05-15
依家日本烧肉店出名型格有气氛,最紧要系和牛好食。店舖唔算太大,枱唔系太多,但系坐得舒服。装修又够靓,好似去左机场咁,周围都系打卡位,点影都靓。依度员工都好热情好主动又有礼貌,会令你食得好开心☺️依间餐厅一定要网上预约咗时间,简好餐先同埋要俾埋钱先有得去食。因为餐厅要准备食材,所有大家一定要预订左先有得食架,无得walk-in。餐净系得两个俾你简,岩哂选择困难症嘅我同你😂🐮 Combo set $480 per person一碟有三款牛肉共150g,我今次食大概有14块牛肉🥩。三款和牛分别有fatty, medium fatty 同 lean。和牛味超级香,口入即溶劲好食🤤🤤🤤🤤依个餐配前菜青瓜🥒,柚子配白萝卜蓉,点牛肉嘅BBQ酱汁配日本蛋🍳,仲有牛肉味浓既牛骨汤同日本饭🍚 十分丰富👍🏻当牛肉准备好佢就会拎住碟牛肉set个靓post俾你影相,你可以同佢一齐拎住份牛肉chor住影又得😅 之后佢会教你烧牛肉,建议你烧几耐,点咩汁食等等。我自己觉得烧牛肉就随心啦😀 如果你觉得再想食多啲牛肉,你都可以另叫既😙另外佢有 Omakase set $980 per person 厨师决定你食乜牛既部位,
🐮 Combo set $480 per person
厨师决定你食乜牛既部位,每次都唔同既。依个餐配既野同上面一样,另外会多左沙律🥗,和牛咖哩饭🍛
佢有唯一既甜品系牛奶软雪糕🍦,依个都系必食,不过真系溶得好快,唔好挂住影相浪费左个雪糕呀!
如果你要庆祝生日或纪念日,记得订枱时写定你要既祝福语,因为佢地会系个board 到show 出嚟,佢哋会安排你食完之后到先叫你地系board 到影相📸️
__________________________
Price 💰💰💰💰💰