2024-07-16 196 浏览
假日同好友去左佐敦呢间蓝色法式小酒馆Bistro Bon Bon食lunch,去到门口就比门口吸引左,装饰带点贵气既型格,入内发现楼底高,即使环境不大但感觉很宽敞,几适合庆祝生日或纪念日。我地坐左卡位,见到假日都有lunch menu,可以拣升级做套餐有饮品、汤同沙律! 我们叫左:.🍱48度慢煮挪威三文鱼牛油果酱丼一端上来就闻到好香,成碗都系满满的挪威三文鱼,上边铺著牛油果酱、紫菜碎、香葱同黑白芝麻碎,一口食,口感好丰富! 牛油果酱同三文鱼好夹! 真系好好味👍🏻.🦐大虾蒜油鲜茄樱花虾意大利面卖相好色彩缤纷,令人胃口大开,有3大件虾球,虾球好爽好鲜,意大利面上洒满了樱花虾、炸蒜同香葱,仲有车厘茄,几开胃! .🍵热培茶拿铁热培茶拿铁有拉花,卖相几靓! 培茶味好香好突出,饮落去几滑.☕冻Mocha有好浓郁既可可味,同咖啡好夹,味道唔错
🍱48度慢煮挪威三文鱼牛油果酱丼
🦐大虾蒜油鲜茄樱花虾意大利面
🍵热培茶拿铁
热培茶拿铁有拉花,卖相几靓! 培茶味好香好突出,饮落去几滑
☕冻Mocha
有好浓郁既可可味,同咖啡好夹,味道唔错
2024-07-07
下午茶